Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення запропонований проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до пункту 2 Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів»

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення запропонований проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до пункту 2 Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів»

Міністерством охорони здоров'я України на громадське обговорення запропонований проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до пункту 2 Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2005 року № 376.

Проект постанови гармонізує нормативно-правове законодавство України щодо реєстрації лікарських засобів з ДИРЕКТИВОЮ 2001/83/ЄС ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ ТА РАДИ від 6 листопада 2001 року про Кодекс спільноти відносно лікарських препаратів, призначених для споживання людьми, а також з Директивами та Постановами (Регламентами), що вносять зміни у Директиву 2001/83/ЄС.

Прийняття проекту постанови сприятиме оптимізації процедури реєстрації лікарських засобів, які зареєстровані Європейським агентством з лікарських засобів за централізованою процедурою, та гармонізації нормативно-правових актів України щодо якості, безпечності та ефективності лікарських засобів з Директивою Європейського Парламенту та Ради, що стосуються реєстрації лікарських засобів.

Проект регуляторного акта розміщений на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров'я України в мережі Інтернетwww.moz.gov.ua.

Пропозиції та зауваження щодо проекту надсилати на адресу:
МОЗ України за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601 Департамент з питань якості медичної та фармацевтичної допомоги, тел. (044) 200-07-93. Контактна особа: Гуцал Наталія Володимирівна, e-mail: lira.@moz.gov.ua;nata.gutsal@gmail.com;

або на адресу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 mail@dkrp.gov.ua

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, громадських об'єднань приймаються до 16 грудня 2013 р. у письмовому та/або електронному вигляді.